تاریخ : دوشنبه 21 فروردين 1396

خلاصه عملکرد معاونت درمان درطرح سلامت نوروزی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ، آقای دکتر احمدی ، معاون درمان دانشکده ، خلاصه عملکرد معاونت درمان ، در طرح سلامت نوروزی را بیان کرد.
آقای دکتر احمدی، ضمن تبریک سال نو و با آرزوی داشتن سالی پر از موفقیت و آرامش برای کلیه همکاران، از زحمات تمامی همکاران و از جمله کارکنان اداره حوادث و فوریتهای پزشکی که در اجرای هر چه بهتر طرح سلامت نوروزی انجام وظیفه نموده اند و نیز از تلاشهای بی شائبه کلیه پرسنل خدوم بیمارستان، علی الخصوص پرسنل اورژانس بیمارستانها  تقدیر و تشکر کرد.
ایشان در ادامه، خلاصه عملکرد معاونت درمان، در طرح سلامت نوروزی را اعلام کرد .
در بخشی ازسخنان ایشان، آمار این فعالیتها به شرح ذیل بیان گردید :
-انجام 297 ماموریت و امداد رسانی به 309 مصدوم و بیمار در طرح سلامت نوروزی از 25 اسفند 95 تا 14 فروردین 96 توسط اورژانس 115 مراغه.
-55 مورد از ماموریت های انجام شده مربوط به حوادث ترافیکی است که 63 مصدوم بر جا گذاشته بود که به مراکز درمانی انتقال داده شده اند.
-48 مورد ماموریت های انجام شده مربوط به حوادث ترافیکی شهری و 7 مورد ماموریت های انجام شده حوادث ترافیکی جاده ای میباشد.
-در این مدت شش تن در حوادث رانندگی در داخل شهر و یک تن در حوادث رانندگی جاده ای جانشان را از دست داده اند.
-از اول طرح سلامت نوروزی 37 نفر به ایستگاه سلامت نوروزی مراجعه کرده اند.
- مرکز اورژانس 115 مراغه در طرح نوروزی امسال که از 8 صبح 25 اسفند ماه آغاز و تا 9 عصر 15فروردین96 ادامه یافت، با به کارگیری20 کارشناس، 5 دستگاه آمبولانس،یک دستگاه موتورلانس به هموطنان ارائه خدمت نمود.
-در این راستا دو پایگاه شهری و یک پایگاه جاده ای و ایستگاه سلامت نوروزی در نقاط حساس شهری و جاده ای مستقر شده بود.
-تعداد مراجعین به اورژانس بیمارستان در طرح سلامت نوروزی12782 نفر اعلام گردید.
-تعداد بستری اورژانس در این مدت3993 نفر می باشد.
-تعداد اعمال جراحی در اتاق عمل 455 مورد گزارش شده است.