تاریخ : سه شنبه 12 ارديبهشت 1396

عیادت از بیماران در هفته سلامت

در چهارمین روز از هفته سلامت، رئیس دانشکده و هیئت همراه از بیماران بستری عیادت کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر علی جنتی  و هیئت همراه با حضور در بخش های بستری و اورژانس بیمارستان امیرالمومنین (ع)،  از بیماران عیادت و دل جویی به عمل آوردند.
دکتر علی جنتی،رئیس دانشکده، دکتر احمدی، معاون درمان، دکتر مجتهدی، معاون بهداشتی، و روسای ادارات معاونت درمان و سایر مسئولین با حضوردر بخش های بستری و اورژانس بیمارستان از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنها قرار گرفتند.
 همچنین در این دیدار فرصتی فراهم شد تا عیادت کنندگان در مورد بیماری و روند درمان بیماران خود سوالاتی بپرسند و رئیس دانشکده و معاونین ایشان به سوالات و درخواستهای ایشان پاسخ گفتند.
گفتنی ست در طی این دیدار رئیس دانشکده و هیئت همراه با تقدیم شاخه گل از بیماران دل جویی کردند.