تاریخ : شنبه 16 ارديبهشت 1396

تبریک روز جهانی ماما

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ، جناب آقای دکتر احمدی ، معاون درمان دانشکده ، در پیامی روز جهانی ماما را به همه فعالان این عرصه تبریک گفت .

درمتن  پیام ایشان آمده است.
بسمه تعالی
جامعه مامایی به عنوان یکی از اعضای خانواده پزشکی کشور ، به واسطه مهارت ، دانش ، ایثار ، اخلاص و معنویات خویش ،  همواره نویدبخش حیات ، نشاط و سلامت برای خانواده های ایرانی بوده و به ویژه با توفیقات چشمگیر و خدمات ارزنده در جهت تامین سلامت مادر و کودک ، مایه مباهات نظام سلامت به شمار می آیند .
روز جهانی ماما مناسبتی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت ملی و تجلیل و قدردانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه این گروه از همکاران و توجه به دیدگاه و انتظارات ایشان است .
اینجانب، ضمن تبریک این روز به همه فعالان این عرصه ، خصوصاً همکاران مامای شاغل در دانشکده علوم پزشکی مراغه، موفقیت و توفیق روزافزون ایشان را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم .
دکتر سجاد احمدی
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه