تاریخ : چهارشنبه 28 بهمن 1394

مراسم گرامیداشت به مناسبت بازنشستگی همکار بزرگوار ، جناب آقای محمدحسین بهروزپور (کارشناس محترم نظارت بر درمان ، معاونت درمان دانشکده )

طی مراسمی در معاونت درمان دانشکده ، به مناسبت بازنشستگی همکار بزرگوار ، جناب آقای محمدحسین بهروزپور ، از زحمات ایشان تقدیر و از مقام شامخ ایشان تجلیل شد.

جناب آقای دکتر رضایی فر ، معاون محترم درمان دانشکده ، در این مراسم ، ضمن تقدیر از تلاشهای بی شائبه ایشان ، در ادامه افزود :
چه غرور آفرینند آن عزیزانی که در کمال صداقت و درستکاری، بیش از سی سال از بهترین سالهای عمر خود را در سنگر خدمت گذراندند و در جهت تحقق اهداف والای معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی مراغه ، خالصانه از هیچ کوششی دریغ نورزیدند و با پذیرش غم و شادی و با توکل به ایزد منان در کنار سایر همکاران از جان و مال خود گذشتند و اینک با کوله باری از تجربه سنگر را به دیگران می سپارند.
اکنون که ایشان به افتخار بازنشستگی نایل آمده است ، شایسته است از زحمات بی دریغ، مساعی ارزشمند و اهتمام ویژه وی در طول مدت خدمت تشکر و قدردانی نموده، توفیق روز افزون ایشان را از درگاه احدیت مسئلت نمائیم.
و در پایان ، جناب آقای دکتر رضایی فر، موفقیت و سربلندی ، جناب آقای بهروزپوررا در پرتو عنایات حق خواستار شد .