تاریخ : سه شنبه 31 مرداد 1396

تبریک روز پزشک

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، آقای دکتر احمدی، معاون درمان دانشکده، در پیامی روز پزشک را بر جامعه پزشکی و تمامی پزشکان متعهد، تبریک گفت.

متن پیام ایشان بدین شرح است:

دستهایی که شفا می دهند مقدس تر از لبهایی هستند که دعا می خوانند.

با دلی آکنده از احترام و سپاس، فرا رسيدن يکم شهريورماه، زادروز دانشمند بزرگ و طبيب برجسته و نامدار ايرانی، شيخ‌الرئيس ابوعلی سينا که به شايستگی روز پزشک نامگذاری شده است را بر جامعه پزشکی و تمامی پزشکان متعهد صميمانه تبريک عرض می‌نمايم.
پزشکان ضامن سلامت جامعه ، امنیـت روحی بیماران و فرشتگان نجاتی هستند که در سایه لطف الهی، درد جسم بیماران را با روح بلندشان التیام می بخشند.
پزشکان افرادی پاک نهاد و نیکو سرشت اند که به پشتوانه‌ی توانایی و دانایی، در جهت تامین سلامت انسانها همت خویش را به کار گرفته‌اند و همواره برای رسیدن به این مهم مجدانه تلاش می‌نمایند.
از خداوند منان برای همه پزشکان محترم و دانشجویان این رشته، صحت، سلامت، سعادت و سيادت مسالت می نمایم و برای ایشان اعتلای مقام و علو منزلت آرزو می‌کنم.
 اميدواريم ستاره‌ی زندگی و اختر دانشتان، پيوسته ايام بر دل بيماران بتابد و دعای بندگان بدرقه راه شما باشد و همواره در برداشتن گام های مستحکم و مطمئن در مسیر مهرورزی به مردم ، سرآمد نیکان باشید.

دکتر سجاد احمدی
                                                                                                                                             معاون درمان