تاریخ : چهارشنبه 1 شهريور 1396

تشکیل اولین جلسه کمیته نظارت بر طرح تحول نظام سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، اولین جلسه کمیته نظارت بر طرح تحول نظام سلامت در سال 96 ، با حضور اعضای کمیته، در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشکده برگزار شد.
در ابتدای جلسه، آقای دکتر احمدی، معاون درمان دانشکده و دبیر ستاد طرح تحول نظام سلامت، ضمن مهم برشمردن رسالت کمیته نظارت بر طرح تحول سلامت بویژه در ادامه این طرح در دولت دوازدهم، برضرورت تشکیل منظم جلسات تاکید نمود.
 در ادامه، آقای دکتر رضائیان، رئیس اداره نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان،  نقش راهبردی این کمیته در اصلاح فرآیندها و برنامه های طرح تحول و نیز نقش آن در ارتقا خدمات درمانی بیمارستانها را تبیین کرد.
 در ادامه، در مورد برنامه های طرح تحول نظام سلامت و راهکارهای موجود در جهت ارتقای روند پیاده سازی و نظارت بر این برنامه ها، بحث و بررسی گردید.