تاریخ : شنبه 27 آبان 1396

برگزاری دومین کمیته اخلاق پزشکی معاونت درمان

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دومین جلسه کمیته اخلاق پزشکی معاونت درمان، با هدف بررسی نحوه اجرای کمیته اخلاق پزشکی و اجرای استانداردهای رعایت حقوق گیرنده خدمت در بیمارستانها و سایر مراکز تشخیصی و درمانی، در آبان ماه سال 1396 تشکیل جلسه داد.
در این جلسه، آقای دکتر احمدی، معاون درمان دانشکده، ضمن مهم برشمردن حمایت از حقوق گیرندگان خدمت در بیمارستانها و سایر مراکز تشخیصی درمانی، حضور فعالانه اعضای کمیته اخلاق پزشکی معاونت درمان در کمیته و برگزاری منظم این کمیته در سطح معاونت درمان را یکی از بهترین راهکارهای موجود برای پیگیری خواسته های به حق گیرندگان خدمت و همچنین حمایت از ایشان و نیز حمایت از ارائه دهندگان خدمت قلمداد نمود.

در ادامه جلسه، آقای دکتر رضائیان، رئیس اداره نظارت و اعتباربخشی و صدور پروانه، ضمن تاکید بر اهمیت رسالت کمیته اخلاق پزشکی در معاونت درمان و بیمارستانها و سایر مراکز تشخیصی درمانی در پیاده سازی استانداردهای حقوق گیرنده خدمت، به ارائه توضیح در مورد پیگیریهای انجام شده در مورد عملکرد بیمارستانها در این حوزه پرداخت.

گفتنی است، کمیته اخلاق پزشکی معاونت درمان، با ریاست آقای دکتر احمدی، معاون درمان دانشکده و با حضور روسای ادارات معاونت درمان و خانم ساعد، بعنوان دبیرکمیته، با توالی ماهیانه تشکیل جلسه می دهد.