تاریخ : شنبه 27 آبان 1396

تشکیل جلسه هماهنگی با ارزیابان اعتباربخشی معاونت درمان، برای شروع فرآیند اعتباربخشی بیمارستانهای تحت پوشش در سال 1396

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، در راستای ایجاد هماهنگیهای لازم برای شروع فرآیند اعتباربخشی بیمارستانهای تحت پوشش در سال 1396 ، اولین جلسه هماهنگی اداره نظارت و اعتباربخشی با ارزیابان اعتباربخشی این اداره، در معاونت درمان تشکیل گردید.

در این جلسه آقای دکتر رضائیان، رئیس اداره نظارت و اعتباربخشی و صدور پروانه، ضمن تقدیر از حضور صمیمانه ارزیابان محترم اعتباربخشی معاونت درمان، فرآیند اعتباربخشی بیمارستانهای تحت پوشش در سال گذشته را تشریح و در مورد نقاط قوت و ضعف بیمارستانها در زمینه پیاده سازی استانداردهای اعتباربخشی به ارائه توضیح پرداخت.

ایشان در ادامه، ضمن مهم برشمردن هماهنگی بین دست اندرکاران امر در بیمارستانها و تعامل سازنده ایشان با ارزیابان اعتباربخشی معاونت درمان، بر لزوم حمایت همه جانبه مدیران ارشد بیمارستانهای تحت پوشش، از اجرای بهینه و نهادینه شدن استانداردهای اعتباربخشی در کلیه بخش/واحدهای بیمارستانها تاکید کرد.

وی افزود: علیرغم اهمیت مستندسازی صحیح فرآیندهای بیمارستانی، آگاهی کارکنان مرتبط از این فرآیندها و انطباق عملکرد ایشان با مستندات تدوین شده، از اهمیت ویژه و بسزایی برخوردار است چرا که عدم آگاهی و عدم انطباق عملکرد ایشان با این مستندات ، از مهمترین نقاط ضعف و قابل بهبود در امر پیاده سازی استانداردهای اعتباربخشی در بیمارستانها می باشد.

آقای دکتر رضائیان، ایجاد شفافیت و  برنامه ریزی و تدوین تقویم اعتباربخشی در ابتدای هر سال توسط وزارت متبوع، برای جلوگیری از سردرگمی در طول سال و ترافیک کاری در چهارماهه آخر سال را از الگوهای پیشنهادی اداره نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشکده به وزارت متبوع برای ترسیم نقشه راه توسط ایشان در این زمینه عنوان نمود. ( با عنایت به اینکه بیمارستان و ستاد دانشگاه/دانشکده ها پیگیری مستمر در امر پیاده سازی استانداردهای اعتباربخشی بیمارستانی دارند.