تاریخ : شنبه 18 آذر 1396

برگزاری دومین جلسه کمیته نظارت بر مراکز مجاز درمان و کاهش آسیب در معاونت درمان

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دومین جلسه کمیته نظارت بر مراکز مجاز درمان و کاهش آسیب دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید.
دومین جلسه کمیته نظارت بر مراکز مجاز درمان و کاهش آسیب دانشکده علوم پزشکی مراغه، با حضور آقای دکتر احمدی، معاون درمان، آقای دکتر مجتهدی، معاون بهداشتی و با حضور نماینده استانداری در شورای هماهنگی مواد مخدر و سایر اعضای کمیته در دفتر معاونت درمان تشکیل گردید.
در این جلسه، درخصوص لزوم هماهنگی اداره بهزیستی با معاونت درمان در رابطه با تغییر و تمدید مسئولین فنی مراکز ترک اعتیاد، تغییر متوسط دوز روزانه متادون، کاهش بیماران تحت درمان با بوپرنورفین، بررسی تمدید مجوز واحدهای درمان سوء مصرف سرپایی، بحث و تبادل نظر و تصمیم گیری به عمل آمد.