تاریخ : چهارشنبه 6 دي 1396

بازدید رئیس اداره و کارشناسان اداره نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان از مرکز دیالیز خصوصی دانشکده علوم پزشکی مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، توسط رئیس اداره و کارشناسان اداره نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان از مرکز دیالیز خصوصی دانشکده علوم پزشکی مراغه بازدید نظارتی انجام شد.
در این بازدید نظارتی که با حضور آقای دکتر رضائیان، رئیس اداره و کارشناسان مربوطه بعمل آمد، از قسمتها و بخشهای مختلف این مرکز و تجهیزات موجود در بخش بازدید و با کارکنان و بیماران موجود در بخش مصاحبه گردید و در ادامه نقاط قوت و نیز نقاط ضعف و قابل بهبود مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و در ادامه راهکارهای اصلاحی لازم برای رفع نقاط ضعف ارائه شد.
شایان ذکر است، بازدیدهای نظارتی از کلیه مراکز تشخیصی و درمانی تحت پوشش دانشکده، طبق برنامه تدوین شده و به صورت مستمر و دوره ای انجام می شود.
گفتنی است، بازدید نظارتی از مرکز دیالیز خصوصی براساس آخرین آیین نامه ها و دستورالعملهای وزارتی و در محورهای فضای فیزیکی بخش، تجهیزات پزشکی، نیروی انسانی و فرآیندهای جاری در حوزه دیالیز انجام می شود.