تاریخ : چهارشنبه 4 بهمن 1396

برگزاری سومین جلسه کمیته اخلاق پزشکی معاونت درمان

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، سومین جلسه کمیته اخلاق پزشکی معاونت درمان با محوریت بررسی عملکرد سه ماهه سوم کمیته اخلاق پزشکی بیمارستانها، در محل دفتر معاونت درمان تشکیل جلسه داد.

در این جلسه، آقای دکتر احمدی، معاون درمان دانشکده، ضمن تاکید بر اهمیت رسالت کمیته اخلاق پزشکی در معاونت درمان و بیمارستانها و سایر مراکز تشخیصی درمانی در پیاده سازی استانداردهای حقوق گیرنده خدمت، بر حمایت از حقوق گیرندگان خدمت در مراکز تحت پوشش معاونت درمان تاکید کرد.
در ادامه در راستای بررسی عملکرد سه ماهه سوم کمیته اخلاق پزشکی بیمارستانها، مصوبات این کمیته ها مطرح و بررسی شد و راهکارهای اصلاحی مربوطه در این زمینه مصوب گردید.
گفتنی است، کمیته اخلاق پزشکی معاونت درمان، با ریاست آقای دکتر احمدی، معاون درمان دانشکده، و با حضور روسای ادارات معاونت درمان و  دبیرکمیته، با توالی ماهیانه تشکیل جلسه می دهد.