تاریخ : چهارشنبه 4 بهمن 1396

تبریک زاد روز حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، آقای دکتر احمدی، معاون درمان دانشکده، در پیامی زاد روز حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را به همه پرستاران عزیز تبریک گفت. در بخشی از پیام ایشان آمده است:

بسمه تعالی
روز میلاد دُرّ درخشان مهر و عاطفه، پرستار زخم های به خون نشسته صحنه کربلا و روز پرستار مبارک باد.
دست خدا به همراهت ای دست سرشار از عاطفه و مهر.
دعای همه دردمندان بدرقه راهت ای سینه لبریز از ایمان و یقین.
 دستت همیشه گرم ای نگران چشم های خسته و بیمار.
 خدا پشت و پناهت ای باغبان گل های پژمُرده و شاخه های شکسته.
نسیم رضایت خدا گوارای وجودت ای جلوه گاه فداکاری و صبر، ای اسوه نیکوکاری، ای پرستار.
روز میلاد زینب کبری(س)، پرستار همه عاطفه ها و همه ستاره های درخشان ایمان و عفّت و پرستار همه ارزش های انسانی را ، به همه پرستاران و منادیان انسانیّت و ایمان تبریک می گوییم؛
به همه پرستارانی که از پس ابر حیا و عفّت، باران عاطفه باریدند و به نور ایمان درونشان گرمای زندگی در کالبد جامعه جاری کردند.

دکتر سجاد احمدی
معاون درمان
دانشکده علوم پزشکی مراغه

گفتنی است، آقای دکتر احمدی با حضور در محل کار پرستاران شاغل در معاونت درمان، روز پرستار را به ایشان تبریک و با اهدای شاخه گل از ایشان تقدیر کرد.