تاریخ : شنبه 8 ارديبهشت 1397

نزدیک 500 نفر در ایستگاه سلامت معاونت درمان دانشکده غربالگری فشارخون و قند خون شدند

به گزارش روابط عمومی، سرپرست اداره امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی دانشکده، با اعلام این خبر افزود: این ایستگاه سلامت بمناسبت هفته سلامت و با هدف تبیین شعار این هفته با عنوان " سلامتی برای همه ، همه جا" در خیابان معلم شمالی شهرستان مراغه برپا شد.

وی اضافه کرد: برپایی این نمایشگاه با حمایت ها و پیگیری های معاون درمان دانشکده میسر شد.

آقای علیرضا داداشی گفت: در این ایستگاه سلامت یک روزه 476 نفر مراجعه کننده غربالگری فشار خون و قند خون شدند.

وی ادامه داد: 38 نفر از مراجعه کنندگان با تشخیص دیابت، ضمن ارائه ی توصیه های لازم به درمانگاه ارجاع داده شدند.

سرپرست اداره امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی دانشکده اظهار کرد: همچنین از بین مراجعه کنندگان 51 نفر با فشار خون بالا شناسایی و به مراکز درمانی معرفی شدند.

ایشان گفت: در این ایستگاه سلامت بروشورهای مختلف با هدف فرهنگ سازی و افزایش آگاهی اقشار مختلف مردم با مسائل سلامت در اختیار مراجعه کنندگان قرار گرفت.

وی افزود: هدف از برپایی این ایستگاه حساس سازی اذهان عمومی نسبت به شیوع بی رویه دیابت و فشارخون به عنوان دو قاتل خاموش و فاکتورهای موثر بر بروز آنها بود.

گفتنی ست در پایان به 25 نفر از مراجعه کنندگان به ایستگاه سلامت جوایزی به قید قرعه و با هدف تشویق مردم به شرکت در فعالیت های سلامت محور اهداء شد.