تاریخ : پنجشنبه 31 خرداد 1397

جلسه هماهنگی و هم اندیشی برای اجرای شیوه نامه نظارتی وقوع وقایع ناخواسته Never Events در مراکز درمانی تحت پوشش شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ، جلسه هماهنگی و هم اندیشی برای اجرای شیوه نامه نظارتی وقوع وقایع ناخواسته Never Events)) ، در ستاد مرکزی دانشکده با حضور معاون درمان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی مراغه و دست اندرکاران این حوزه در دانشکده و همچنین مسئولین فنی درمانگاههای سطح شهر برگزارگردید.

در ابتدای جلسه، معاون درمان ، دکتر احمدی ، توضیحاتی در رابطه با شیوه نامه نظارتی وقوع وقایع ناخواسته (Never Events) ارائه نمود و به لازم الاجرا بودن این شیوه نامه در کلیه موسسات پزشکی تشخیصی و درمانی بالاخص بیمارستان،مراکز بهداشتی و درمانی، درمانگاههای سطح شهر و مراکز تصویربرداری و مطب های پزشکان تاکید کرد.

در ادامه جلسه، رئیس اداره نظارت و اعتباربخشی، دکتر رضائیان، با تشریح کامل خطاهای 28 گانه (Never Events) و شفاف نمودن روند اجرایی شیوه نامه مذکور ، به اهمیت و لزوم گزارش این خطاهای پزشکی در هر دو بخش بیماران سرپایی و بستری اشاره کرد.

وی به بیان اهم موارد مطرح شده در جلسه کشوری شیوه نامه ابلاغی وقوع وقایع ناخواسته پرداخت.

در پایان جلسه، روش اجرایی واحد و یکسانی جهت  اجرای شیوه نامه و نحوه گزارش دهی تصویب شد.