تاریخ : پنجشنبه 14 تير 1397

کارگاه آموزشی مدیریت پرستاری و جانشین پروری برای پرستاران شاغل دانشکده برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، این دوره آموزشی به همت معاونت درمان و با حضور خانم دکتر فاطمه شیرانی و هیئت همراه و کلیه مدیران صف و ستادی این دانشکده، در سالن ولایت برگزار گردید .

این دوره با عنوان مدیریت پرستاری و جانشین پروری برای بهبود مدیریت و با توجه به ضرورت توجه به ساختار صحیح مدیریتی ،شایسته سالاری و نیز اهتمام جدی پرستاران به  رعایت احترام به حقوق بیماران برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی خانم دکتر شیرانی، نماینده وزارتخانه متبوع، در خصوص مدیریت فردی با محوریت خودآگاهی، مدیریت خانواده ، مدیریت جامعه و نحوه برخورد مدیران با کارکنان مطالبی را ارائه کرد.

در بخش دیگری از این کارگاه ایشان با اشاره به اهمیت جانشین پروری، در مورد جانشین پروری برای کلیه رده های مدیریتی بخصوص مدیران سلامت ،مدیریت استعداد، رفتار سازمانی، مدیریت دانش ،  فرهنگ سازمانی ، هویت سازمانی بحث کرد.