تاریخ : پنجشنبه 14 تير 1397

بازدید تیم معاونت درمان دانشکده، از پیشرفت پروژه ی خیرساز مرکز جامع شیمی درمانی مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ، سرپرست اداره نظارت و اعتباربخشی ، دکتر رضائیان و سرپرست اداره تعالی بیمارستانی ، آقای داداشی به همراه کارشناسان معاونت درمان و کارشناسان دفتر فنی از مرکز جامع شیمی درمانی مراغه بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ، سرپرست اداره  نظارت و اعتباربخشی ، دکتر رضائیان و سرپرست  اداره تعالی بیمارستانی ، آقای داداشی به همراه کارشناسان معاونت درمان و کارشناسان دفتر فنی  از مرکز جامع شیمی درمانی مراغه بازدید نمودند.

این بازدید در راستای اجرای برنامه مدیریت سرطان و اطلاع از روند صحیح پیشرفت این مرکز و انطباق آن با آیین نامه تاسیس و بهره بردار ی مرکز شیمی درمانی سرپایی صورت گرفت.

گفتنی ست مرکز جامع شیمی درمانی مراغه در محوطه ی بیمارستان امیرالمومنین(ع) مراغه و توسط خیر مراغه ای حاج احمد مجید پور احداث می شود که شامل دو ساختمان مرکز تشخیصی و غربالگری سرطان در یک طبقه  و مرکز خدمات جامع تشخیصی و درمانی سرطان در 5 طبقه  می باشد که  از هر دو ساختمان طبق نقشه بازدید به عمل آمد.