تاریخ : چهارشنبه 17 مرداد 1397

انجام بازدید ادواری اعتباربخشی از بیمارستان های تحت پوشش دانشکده

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ، بازدید ادواری اعتباربخشی در هفته دوم مرداد ماه از بیمارستان های تحت پوشش ، با حضور رئیس محترم اداره نظارت و اعتباربخشی امور درمان و کارشناسان مربوط انجام گرفت.

در ابتدای بازدید ، رئیس اداره نظارت و اعتباربخشی ، دکتر رضائیان فیاض، با مسئولین و سرپرستاران هر یک از بیمارستان ها جلسه ای برگزار نمود و به بیان اهمیت این بازدید و تاثیر مستقیم نتایج بازدید ادواری بر نتایج بازدید جامع کشوری(دو ساله) اشاره کردند. در ادامه کارشناسان هر یک از محورهای هشت گانه اعتباربخشی ، طبق تقسیم بندی انجام گرفته در حوزه ستاد ، به بازدید پرداختند.
گفتنی است که دستورالعمل بازدیدهای  ادواری اعتباربخشی بیمارستان های کشور از سال جاری در کلیه بیمارستان های کشور  لازم الاجرا می باشد، که محتوی این بازدید بر اساس 200 سنجه منتخب ابلاغی از وزارت بهداشت و درمان است.