تاریخ : پنجشنبه 1 شهريور 1397

پیام تبریک معاون درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت روز پزشک

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر احمدی با صدور پیامی، روز پزشک را به تمامی پزشکان به خصوص پزشکان شاغل در مراکز درمانی این دانشکده، تبریک گفت.

متن پیام ایشان به این شرح است:

بسمه تعالی

خداوند متعال را شاکریم که پزشکان را در زمره افرادی قرار داده که افتخار نجات جان انسانها را به دستان شفابخش آنها هدیه کرده است.
این افتخار از سوئی مسئولیت همکاران پزشک را بسیار سنگین می کند و از سوی دیگر دعای خیر بیماران انگیزه مضاعفی برای تداوم فعالیت می باشد.
اول شهریور ماه زادروز حکیم فرزانه شیخ الرئیس ابوعلی سینا ، روز پزشک،  فرصت مغتنمی است تا ضمن پاسداشت زحمات و تلاش این فیلسوف بزرگ، با خود عهد بندیم تا رسالت خویش را به بهترین وجه در سبد اخلاص گذاشته و نسبت به اعتلاء و ارتقاء سلامت آحاد این کشور اهتمام ورزیم.
اینجانب بر خود فرض می دانم تا ضمن تشکر از زحمات کلیه همکاران محترم پزشک ، فرا رسیدن روز پزشک را به تمامی اعضای این خانواده بزرگ تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
 امیدوارم در سایه تعهد حرفه ای و سازمانی در شرایط خطیر فعلی علاوه بر ارتقاء کیفیت درمان موجبات رضایتمندی مراجعین در سراسر کشور را فراهم آوریم.

دکتر احمدی
معاون درمان دانشکده علوم  پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه