تاریخ : شنبه 28 مهر 1397

بازدید از بخش‌های دندانپزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، بازدید از بخش‌های دندانپزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه (بیمارستان سینا، مرکز بهداشت شماره یک و درمانگاه مهراد) در 25 مهر ماه سال 97، انجام گرفت.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، بازدید از بخش‌های دندانپزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه (بیمارستان سینا، مرکز بهداشت شماره یک و درمانگاه مهراد) در 25 مهر ماه سال 97، توسط کارشناسان وزارت بهداشت و درمان با همراهی خانم دکتر شتایی، سرپرست اداره امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی و آقای دکتر رضائیان فیاض، سرپرست اداره نظارت و اعتبار بخشی و کارشناسان مربوطه انجام گرفت.
این بازدید در راستای اجرای برنامه اورژانس شبانه روزی دندانپزشکی، تجهیز مرکز دندانپزشکی بیمارستان سینا و تحویل یونیت دندانپزشکی صورت گرفت. بعد از اتمام بازدید، جلسه‌ای در معاونت درمان با حضور معاون محترم درمان جناب آقای دکتر احمدی تشکیل شد و مقرر گردید دو عدد یونیت دندانپزشکی به بیمارستان سینا و سه عدد یونیت دندانپزشکی به کلینیک ویژه اختصاص داده شود.