تاریخ : پنجشنبه 22 آذر 1397

در راستای تحقق اهداف سند ملی بیماری های غیرواگیر؛

کمیته بیماریهای غیر واگیر (NCD) تشکیل جلسه داد

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، در راستای تحقق اهداف سند ملی بیماری های غیرواگیر،کمیته بیماریهای غیر واگیر (NCD) در معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه تشکیل جلسه داد.
این جلسه به ریاست معاون درمان دانشکده و با حضور سایر اعضاء در معاونت درمان دانشکده تشکیل شد.
راه اندازی سیستم پیگیری پس از ترخیص بیماران از بیمارستانها یکی از مصوبات مهم این کمیته بود. معاونت درمان دانشکده اظهار امیدواری کرد که با راه اندازی این سیستم بیماران بتوانند با کسب اطلاعات لازم در خصوص بیماری های خود ضمن ارتقاء سطح خودمراقبتی نیازی به بستری های مکرر نداشته باشند.
از جمله نکات مهم مطروحه دیگر در این جلسه  برگزاری کلاس باز آموزی برای پزشکان  عمومی و پرسنل درگیر در برنامه سکته حاد مغزی توسط معاونت درمان و اداره فوریتها به منظور ارتقاء سطح خدمات بود.
انجام اقدامات لازم جهت بهره برداری از بخش آنژیوگرافی بیمارستان امیرالمومنین (ع) در اسرع وقت از دیگر مصوبات کمیته بیماری های غیرواگیر بود.