تاریخ : چهارشنبه 28 آذر 1397

جلسه بررسی پیش نویس سند راهبردی اجتماعی سازی دانشکده علوم پزشکی مراغه در حوزه معاونت درمان

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ، این جلسه با حضور تیم اجرایی بیمارستان های ارتقا دهنده سلامت دانشکده برگزار گردید.
در ابتدای جلسه سرپرست محترم اداره نظارت و اعتباربخشی امور درمان، آقای دکتر رضائیان به بیان اهم موارد مطرح شده در اولین جلسه توافق بر سند اجتماعی سازی دانشکده علوم پزشکی مراغه پرداختند.ایشان با اشاره به هدف کلان حوزه درمان در این سندکه عبارت است از پیوستن بیمارستان های دانشکده به شبکه بین المللی بیمارستان های ارتقاء دهنده سلامت (HPH)، به تشریح پنج استاندارد اصلی بیمارستان های ارتقا دهنده سلامت پرداختند. این استانداردها عبارتند از : استاندارد اول: خط مشی ها و سیاست های مدیریتی، استاندارد دوم: ارزیابی بیمار، استاندارد سوم: مداخلات و اطلاعات بیمار، استاندارد چهارم: ارتقای محل کار سالم، استاندارد پنجم: تداوم و همکاری .
در آخر کلیه اعضا حاضر در جلسه به بحث و تبادل نظر در مورد اهداف کلان، اختصاصی، اقدامات اجرایی مربوط به هر یک از اهداف اختصاصی و ساختار اجرایی در حوزه معاونت درمان پرداختند.