تاریخ : سه شنبه 2 بهمن 1397

دومین ارزیابی ادواری تیم اعتباربخشی معاونت درمان دانشکده از بیمارستان شهید بهشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دومین بازدید ادواری اعتباربخشی از بیمارستان شهید بهشتی، با حضور رئیس محترم اداره نظارت و اعتباربخشی امور درمان و تیم ارزیابی ادواری اعتباربخشی دانشکده انجام گرفت.
در ابتدای بازدید، رئیس اداره نظارت و اعتباربخشی، دکتر رضائیان فیاض، با حضور مسئولین و سرپرستاران بیمارستان جلسه ای برگزار نمود و به بیان اهمیت این بازدید و هدف اصلی آن که نهادینه سازی و استقرار پایدار و مستمر اعتباربخشی در سطح بیمارستان‌ها است، اشاره کرد.
در ادامه، ارزیابان هر یک از محورهای هشت‌گانه، طبق تقسیم بندی‌های انجام گرفته در اداره نظارت و اعتباربخشی، به بازدید از سنجه‌های مربوط به خود پرداختند.
گفتنی است که دستورالعمل بازدیدهای ادواری اعتباربخشی بیمارستان‌های کشور از سال جاری در کلیه بیمارستان‌های کشور لازم الاجرا می‌باشد. محتوی این بازدید در دور دوم بر اساس 257 سنجه منتخب ابلاغی از وزارت متبوع خواهد بود.