تاریخ : پنجشنبه 18 بهمن 1397

برگزاری پانزدهمین جلسه کمیته های تخصصی برنامه تحول نظام سلامت در معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه

پانزدهمین جلسه کميته منابع و مصارف، بیمه، دارو و فن آوری اطلاعات برنامه تحول نظام سلامت در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، پانزدهمین جلسه کمیته منابع و مصارف، بیمه، دارو و فن‌آوری اطلاعات برنامه تحول نظام سلامت، روز سه شنبه مورخه 97/11/16 با حضور معاون درمان، روسای بیمارستان‌ها، مدیران و اعضای کارگروه اجرایی برگزار شد. در این جلسه دکتر احمدی ضمن تقدیر از تلاشهای انجام شده تا به امروز، بر اهتمام مدیریتی جهت استمرار اجرای برنامه‌های ابلاغی تاکید نمودند. در این جلسه، 6 دستور جلسه بررسی شد که مهم‌ترین آنها بررسی علل کسورات در بیمارستان‌ها و تدوین برنامه عملیاتی به منظور رفع ‌آنها، به روزرسانی سامانه HIS و تعیین تکلیف لیست خدمات ستاره‌دار با دستور پرداخت IF در بیمارستان‌های آموزشی درمانی دانشکده علوم پزشکی مراغه بود.