تاریخ : سه شنبه 20 ارديبهشت 1401

خدمات تخصصی وفوق تخصصی در مراکز درمانی ارتقا می یابد

در این نشست ساماندهی و ارتقا خدمات تخصصی و فوق تخصصی با حضور رییس دانشکده ، سرپرست معاون درمان و جمعی از پزشکان متخصص برسی شد .

طی این نشست رییس دانشکده به چالش های آزمایشگاهی و تجهیزات آزمایشگاهی ویروس شناسی اشاره کردو گفت:
به واسطه تامین تجهیزات و با حمایت سازمان بهداشت جهانی امکان راه اندازی این مراکز در شهرستان مراغه فراهم شده و درآینده به بهره برداری خواهد رسید.

در ابتدای این نشست ، سرپرست معاونت درمان ضمن خوش آمد گویی ابتدا به تحلیل وضعیت جراحی های شهر، ضریب اشغال اتاق های عمل بیمارستان ها در سال گذشته و سپس به برسی مصوبات جلسه قبل پرداخت .

دکتر شتایی ضمن تاکید بر لزوم گسترش ارائه خدمات درمانی در سطح شهرستان ، نیاز شهر و ضرورت مدیریت اثر بخش به امکان گسترش اتاق های عمل اشاره کرد و در خصوص اتاق عمل بیمارستان امیرالمومنین گفت :
طی برنامه ریزی های اخیردر تمام مراکز درمانی شهرستان امکان انجام اعمال جراحی فراهم خواهد شد .

گفتنی است در بخش دیگر این جلسه به چالش های گروه های تخصصی مختلف در بیمارستان که توسط سرگروه های هر تخصص مطرح می شد پرداختند.