تاریخ : دوشنبه 14 آذر 1401

کمیته ی دانشگاهی اورژانس بیمارستانی با هدف بررسی شاخص های 18 گانه و چالش های اورژانس بیمارستان ها در معاونت درمان مراغه برگزار شد .

کمیته ی دانشگاهی اورژانس بیمارستانی با هدف ارتقا سطح اورژانس بیمارستان های شهرستان مراغه برگزار شد .

این جلسه با حضور رئیس و معاونین دانشکده ، روسای بیمارستان ها ، رییس حراست دانشکده ، متخصص طب اورژانس ، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ، رئیس اداره نظارت و مسئول اداره ی پرستاری برگزار شد .

در ابتدای این جلسه از اورژانس بیمارستانی به عنوان اولین خط برخورد بیمار با بیمارستان یاد شده و شاخص ها و چالش های موجود در اورژانس بیمارستان ها برسی شد .

در این جلسه شاخص های 18 گانه ی اورژانس بیمارستان ها  شش ماهه ی اول 1400 و 1401 ارائه داده شد و آمار کلی تعداد بیماران ، تخت ، اعزام و... اورژانس هر بیمارستان در اختیارحضار قرار گرفت در ادامه به مشکلات فضای فیزیکی و فشار کاری پرسنل اورژانس بیمارستان سینا ، چالش های موجود با نگهبان ها پرداخته شد .

برای اصلاح فضای فیزیکی اورژانس سینا تصمیم گرفته شد بازدیدی از آن اورژانس صورت گیرد و در مورد اقدامات لازم برای اصلاح آن تصمیم گیری شود.

درصد احیای قلبی ریوی موفق و ناموفق نیز در این جلسه مورد برسی و اهمیت ارتقا آن توسط حضار مورد بحث قرار گرفت.