تاریخ : يکشنبه 9 بهمن 1401

انتصاب دکتر جلیل اعتمادی بعنوان معاون درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه

طی حکمی از سوی رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه دکتر جلیل اعتمادی بعنوان معاون درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه منصوب شد.

آیین معارفه معاون درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور ریاست و هیات رئیسه دانشکده علوم پزشكی مراغه برگزار شد.

در این آیین دکتر ارجمند با تقدیر از تلاش های  دکتر شتائی در تعالي هر چه بیشتر این معاونت دکتر جلیل اعتمادی را به عنوان معاون درمان جدید معرفی نمودند.

وی اذعان کرد: دکتر اعتمادی بعنوان عضو هیات علمی این دانشکده که فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری هستند،  ظرفیت بزرگی برای شهرستان مراغه در حوزه نفرولوژی می باشند که از مراجعه بیماران به مراکز استان برای درمان جلوگیری می کنند.

وی افزود: امید است دکتر اعتمادی با  نظارت و برنامه ریزی جهت ارتقاء کیفی و کمی و استانداردسازی مستمر شاخص های ساختاری، فرآیندی و برآیندی خدمات در بیمارستان ها و مراکز درمانی و  رضایتمندی بیماران این دانشکده موفق عمل نمایند.

به گزارش روابط عمومی دکتر اعتمادی با مرتبه  استاد یاری در  دانشکده علوم پزشکی فعالیت می کنند.