تاریخ : چهارشنبه 27 ارديبهشت 1402

روز جهانی فشار خون

معاونت درمان در روز جهانی فشار خون با شعار : فشار خون خود را دقیق اندازه گیری کنید در مقابل ستاد مرکزی ، ایستگاه سلامتی برای ارائه ی خدمات به همشهریان بر پا کرد .

بیماری فشار خون بالا اصلی ترین عامل خطر قابل تغییر برای ناتوانی و مرگ و میر زودرس ناشی از بیماری های قلبی ، بیماری های مزمن کلیه و سکته ی مغزی در جهان و ایران و استان آذربایجان شرقی می باشد.

معاونت درمان دانشکده ی علوم پزشکی مراغه به مناسبت روز جهانی فشار خون که با شعار:
(با اندازه گیری دقیق فشار خون و کنترل مطلوب آن زندگی باکیفیت و طول عمر طولانی تری داشته باشید )
در مقابل ستاد مرکزی، ایستگاه سلامتی در روز 27 اردیبهشت ماه برای همشهریان تدارکدید .
این ایستگاه به صورت میز خدمتی برای همشهریان تدارک دیده شد که به صورت رایگان فشار خون و قند خون مراجعه کنندگان اندازه گیری شد و مشاوره ی تغذیه توسط خانم محسن نژاد، کارشناس تغذیه ی آن دانشکده صورت گرفت .

در راستای آموزش وآگاه سازی، پمفلت هایی با موضوع فشار خون ،دیابت و تغذیه در بیماران مبتلا به فشار خون تهیه و در این ایستگاه توزیع شد.