تاریخ : سه شنبه 30 خرداد 1402

سرپرست جدید مرکز آموزشی و درمانی امیرالمومنین (ع) معرفی شد

صبح امروز در مراسمی با حضور دکتر ارجمند رئیس دانشکده و اعضای هیات رئیسه دانشکده علوم پزشکی مراغه سرپرست جدید بیمارستان امیرالمومنین (ع) معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی، صبح امروز در مراسمی با حضور دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر اعتمادی معاون درمان، مهندس پوررستم معاون توسعه و مدیریت منابع و جمعی از مدیران دانشکده دکتر سیروس جوانی، به عنوان سرپرست جدید بیمارستان امیرالمومنین (ع) معرفی و از زحمات دکتر بیگلری، رئیس پیشین تقدیر شد.

دکتر ارجمند در این مراسم، با بیان اینکه بیمارستان امیرالمومنین (ع)  یکی از بیمارستان های مهم دانشکده علوم پزشکی مراغه است اظهار کرد: این بیمارستان در پیشبرد اهداف بلند مدت دانشکده علوم پزشکی مراغه نقش بسزایی دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بیمارستان امیرالمومین (ع) در دوران شیوع ویروس کرونا نقش بسزایی در درمان و سلامت مردم ایفا کرده است که جا دارد از تمامی  پرسنل آن تشکر و قدردانی نمایم.

به گزارش روابط عمومی، دکتر سیروس جوانی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادرار و پزشکان سرشناس شهرستان مراغه می باشد