Fa
/
En
جمعه 2 آذر 1403
صفحه اصلی
معاونتها و مدیریتها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت درمان
معاونت بهداشتی
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیر المومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
آرشیو
تاریخ :
دوشنبه 12 تير 1402
کد
434
خریداری دستگاه لیگاشور برای بیمارستان سینا
دستگاه لیگاشور برای بیمارستان سینا خریداری شد
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه مدیر بیمارستان سینا این شهرستان از خرید دستگاه لیگا شور برای انجام اعمال جراحی اسلیو خبر داد.
علیرضا داداشی گفت: یکی از مهمترین مسائلی که در راستای انجام عملهای جراحی وجود دارد، تجهیزات مد نظر در اتاق عمل میباشد که در صورت عدم وجود هر کدام از تجهیزات، شرایط سختی در اتاق عمل برای انجام عملهای جراحی وجود دارد.
وی افزود: به گفته پزشکان استفاده از وسایلی که موجب هموستاز عروق حین عمل می شود، یکی از بزرگ ترین کمک هایی است که می توان به جراح نمود. لیگاشور با توانایی هموستاز عروق با ابعاد تا ۷ میلی متر و همچنین بریدن دو طرف بافت به صورت خود به خود عملاً تحولی در نحوه هموستاز عروق ایجاد می کند.
وی ادامه داد: در واقع استفاده از این وسایل در عمل اسلیو کمک میکند تا فرایند عمل به آسانی انجام بگیرد و همین مسائل باعث میشود تا دوران نقاهت کمتری برای بیمار سپری گردد.
داداشی افزود: بسیاری از افراد، ممکن است به دلایلی، اقدام به جراحی های مختلفی کنند. طبیعتا برای بازگشت به سلامتی خود و درمان بیماری های مختلف، در برخی مواقع، پزشک، اقدام به جراحی خواهد کرد.
تفاوتی ندارد که چه نوع عمل جراحی صورت می گیرد؛ در هر صورت هر عمل جراحی، نیاز به یک سری از وسایل و تجهیزات مربوط به خود دارد که کاربرد خاصی دارد و می تواند به کار آید.
وی در پایان گفت: یکی از مهمترین و اصلی ترین مزیت های دستگاه لیگاشور، افزایش سرعت جراحی است که پزشکان، به عنوان یک ابزار کاربردی برای بستن بافت ها و زخم ها، از آن استفاده می کنند. همچنین، اثربخشی بالای این دستگاه، باعث افزایش اثر بخشی جراحی هم خواهد شد همچنین استفاده از دستگاه لیگاشور، باعث خواهد شد که دیگر نیازی به استفاده از بخیه های سنتی مانند نخ بخیه و … نباشد. همین مسئله، باعث می شود که از بروز عفونت های بعد از جراحی در ناحیه زخم و بخیه شده، جلوگیری شود. همچنین دوران نقاهت جای زخم بعد از جراحی، به طرز چشمگیری کاهش پیدا خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه این دستگاه توسط خیرین محترم تهیه شده و در اعمال جراحی این بیمارستان استفاده خواهد شد.
مطالب مرتبط
دوره آموزشی تازه های دیابت برگزار گردید
کمیته اخلاق بالینی معاونت درمان تشکیل شد
مراسم تقدیر از پرستاران معاونت درمان برگزار شد.
سی و پنجمین کمیسیون پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه تشکیل شد
جلسه هماهنگی کارشناسان ایمنی بیمار تشکیل شد
چهارمین کمیسیون ماده ۱۱ در سال جاری تشکیل شد.
آیین گرامیداشت روز پرستار با حضور مسؤلین شهرستانی برگزار شد
مراسم تودیع و معارفه سرپرست مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی مراغه
پیام تبریک معاون درمان به مناسبت روز پرستار
برگزاری دوره آموزشی استانداردهای اعتباربخشی به میزبانی مرکز آموزشی درمانی امیر المومنين على (ع) مراغه
برچسب ها
علوم پزشکی مراغه
بیمارستان سینای مراغه
دستگاه لیگا شور