تاریخ : سه شنبه 20 تير 1402

تشکیل کار گروه مدیریت پسماند پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه

جلسه کارگروه مدیریت پسماند پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جلسه مدیریت پسماند دانشکده علوم پزشکی مراغه توسط اداره تعالی معاونت درمان 19 تیرماه با حضور معاون درمان دکتر جلیل اعتمادی، نماینده معاونت بهداشت مهندس کریمی، سرپرست اداره امور بیماریها و مراکز تشخیصی و درمانی آقای رضا قربانی و مدیران و کارشناسان سه بیمارستان و مدیر عامل شرکت پیمانکار جمع آوری پسماند عفونی از سطح شهر تشکیل شد.
دکتر اعتمادی در این جلسه گفت: طبق بررسی های صورت گرفته حجم زباله های تولیدی مراکز خصوصی و دولتی سطح شهرستان برابر با حجم زباله های تولیدی سه بیمارستان می باشد و به جهت اهمیت تفکیک پسماندهای عفونی از زباله های عادی و دفع بهداشتی این زباله ها و مشکلات و موانع موجود باید توجه ویژه ای به آن شود.
در این جلسه ضمن پیگیری مصوبات جلسات قبلی و تاکید بر رعایت دستورالعملهای مدیریت پسماند پزشکی با اولویت سلامت مردم، تصمیمات لازم جهت پیشبرد هرچه بهتر اهداف دانشکده و معاونت درمان اتخاذ شد.