تاریخ : شنبه 14 مرداد 1402
کد 449

تغدیه با شیر مادر و کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان و تخمدان

عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه: تغدیه با شیر مادر برای مادران خطر ابتلا به سرطان پستان و تخمدان را کاهش می دهد
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه دکتر کوچک پور عضو هیات علمی گروه تغدیه دانشکده با تاکید بر اهمیت تغذیه با شیر مادر در شش ماهه ابتدا تولد گفت: متخصصین حوزه سلامت شیر مادر را بهترین تغدیه برای نوزاد می دانند تغدیه با شیر مادر برای کودک و مادر فواید بی شماری دارد برای مثال بر اساس سن نوزاد ترکیب شیر مادر متفاوت تر می شود و بر این پایه نیاز های تغدیه ای کودک تامین می شود.
وی ادامه داد: وجود آنتی بادی های متعدد در شیر مادر باعث بهبود سیستم دفاعی بدن می شود و در بزرگسالی نیز خطر ابتلا به بیماری های اسم چاقی و دیابت نوع دوم رو کاهش می دهد.
دکتر کوچک پور ادامه داد : مادر بهترین غذا و راه تغذیه ای برای نوزادان است. وجود حداقل 400 ماده مغذی در کنار هورمون ها و ترکیبات مبارز با بیماری در شیر مادر وجه تمایز آن با شیر خشک می باشد. شیر مادر با ارزش غذایی بالا به هنگام رشد نیازهای کودک شما را هم برطرف خواهد کرد. بهبود رشد شناختی کودک شما و همچنین هوشمندی کودکان تا حدود زیادی توسط تغذیه با شیر مادر امکان می پذیرد.
وی افزود: براساس تحقیقات انجام شده کودکانی که از شیر مادر تغدیه کرده اند از ضریب هوشی بالا تری برخوردار هستند.
وی اذعان کرد: تغدیه با شیر مادر برای مادر نیز خطر ابتلا به سرطان پستان و تخم دان را کاهش داده و از نظر روانپزشکی نیز باعث ایجاد شادی در مادر خواهد شد.
در ادامه توضیحات خانم پاکدل کارشناس مشاوره مادران دانشکده علوم پزشکی مراغه را مشاهده بفرمائید.