تاریخ : جمعه 3 شهريور 1402

پیام تبریک معاون درمان به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

دکتر جلیل اعتمادی معاون درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت و بویژه شهیدان رجایی و باهنر، فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را تبریک گفت
نخستین هفته‌ی شهریورماه به‌عنوان «هفته‌ی دولت» و روز چهارم شهریورماه، با عنوان «روز کارمند» در تقویم ملی ما نامگذاری شده است. هفته ای که، یادآور شهادت شهیدان والامقام «رجایی» و «باهنر» است. شهیدانی که به‌عنوان الگویی شایسته و سرمشقی ماندگار در عرصه‌ی مدیریت نظام جمهوری اسلامی برای خادمین ملت‌ها هستند.
به گزارش روابط عمومی، دکتر جلیل اعتمادی، هفته‌ی دولت و روز کارمند را به همه‌ی خدمتگزاران صدیق کشور، به‌ویژه همکاران خدوم، متعهد و کاردان خود در معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه، تبریک و تهنیت عرض نموده و از زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه و خالصانه‌ی همه‌ی این عزیزان قدردانی می‌نماید و تندرستی، شادمانی و موفقیت روزافزون همگان را از درگاه خداوند متعال آرزومند است.