تاریخ : شنبه 4 شهريور 1402

پیام تبریک روز داروساز معاون درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه

به گزارش روابط عمومی، دکتر جلیل اعتمادی، معاون درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه در پیامی فرا رسیدن روز داروساز را به تمامی داروسازان بویژه داروسازان این دانشکده تبریک گفت.
متن این پیام به شرح ذیل است:

همکاران گرانقدر و ارجمند داروساز، پنجم شهریور زاد روز حکیم فرزانه، افتخار بین‌ المللی تاریخ طب، محمد زکریای رازی که روز داروساز نام‌ گرفته است فرصت مناسبی برای یادآوری و تجلیل از نقش مهم و تعیین‌کننده داروسازان در حوزه سلامت است.
ضرورت دارو و داروسازی و نقش آن در تامین سلامت بیماران اهمیت و جایگاه ویژه‌ای دارد؛ این خود بهانه ای است تا همت والای این قشر دیگر بار ستوده شود
نتیجه دادن تلاش های بهداشتی و درمانی بدون توجه به نقش دارو و داروساز خصوصا در شرایط  کنونی سخت و شاید غیر ممکن است. داروسازان عزیز با عزم مثال زدنی در جهت خودکفایی تولیدات دارویی و عدم نیاز به داروهای خارجی باعث اقتدار کشور و نیز دلگرمی مردم به خدمات سلامت می شوند.
اینجانب ضمن تبریک روز بزرگداشت مقام داروساز و حکیم محمد بن زکریای رازی به جامعه داروسازان کشور به خصوص داروسازان شاغل در دانشکده، سلامتی و توفیقات علمی را از خداوند متعال برای همگان خواستارم.