تاریخ : يکشنبه 12 شهريور 1402

پیام تبریک معاون درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت روز بهورز

دکتر جلیل اعتمادی در پیامی فرارسیدن ۱۲ شهریور ماه مصادف با "روز بهورز" را به بهورزان تلاش گران و پیشگام در جبهه سلامت تبریک گفت.
دکتر اعتمادی در این پیام اظهار داشت: ۱۲ شهریور ماه یادآور خاطره شیرین راه‌اندازی اولین خانه بهداشت در کشور عزیزمان بوده و به پاس خدمات ارزشمند همکاران گرانقدر بهورز به منظور تکریم جایگاه آنان در نظام سلامت کشور به نام "روز بهورز" مزین گردیده است.
ایشان در این پیام افزود: سلامت جامعه روستایی مرهون تلاش های صادقانه و ایثارگرانه بهورزانی ست که با ارائه خدمات مراقبت های بهداشتی در دور افتاده ترین نقاط، توسعه سلامت را بعنوان یکی از شاخص های مهم اجتماعی رقم می زنند و در پایان از تلاش‌ها و زحمات شبانه‌روزی و خداپسندانه بهورزان عزیز به عنوان پیشگامان جبهه سلامت در راستای تحقق اهداف نظام سلامت قدردانی و تشکر کرد و از خداوند سرافرازی و سعادتمندی شان را مسئلت نمود.