تاریخ : يکشنبه 2 مهر 1402

پیام تسلیت معاون درمان به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت امام حسن عسگری (ع)

دکتر جلیل اعتمادی معاون درمان، در پیامی فرارسیدن سالروز شهادت حضرت امام حسن عسگری (ع) را تسلیت گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
سالروز شهادت یازدهمین اخترتابناک امامت و ولایت حضرت امام حسن عسگری (ع) آغاز جوشش خون شیعه در غم غیبت است. امروز شهادت عشق است و غمگین ترین شیعه در عصر غیبت فرزند غایبش است. چشم‌ها در روز شهادت این امام همام در غم از دست رفتن یازدهمین اختر تابناک امامت و ولایت اشکباران است. این امام بزرگوار شیعه در دوران زندگانی پر برکت خویش به شیعان درس بردباری و صبوری آموخت تا آنان را برای دوران سخت غیبت آماده کند. در فضیلت او همین بس است که با نظر به اهمیت اندیشه و تفکر، از شیعیان بردباری، تحمل دوران غیبت و در نهایت باعث افتخار اهل بیت علیهم السلام بودن را خواستار می شود.
اینجانب فرارسیدن ایام شهادت یازدهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، امام حسن عسگری علیه السلام را به تمام مسلمین جهان، عاشقان آن حضرت علی الخصوص اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه تسلیت عرض می نمایم .