تاریخ : چهارشنبه 19 مهر 1402

شروع بکار سلامتکده طب سنتی ایرانی دانشکده علوم پزشکی مراغه

سلامتکده طب سنتی ایرانی دانشکده علوم پزشکی مراغه از روز شنبه ۲۲ مهر شروع به کار می‌نماید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی، سلامتکده طب سنتی ایرانی این دانشکده روزهای شنبه، یکشنبه و سه شنبه هر هفته از ساعت  ۹ لغایت ۱۸ جنب کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی خواجه نصیر در خیابان شهید دستغیب ارائه خدمت خواهد نمود.
این سلامتکده پس از تلاشهای مستمر ریاست محترم دانشکده دکتر ارجمند، معاون محترم درمان دکتر جلیل اعتمادی و معاون محترم آموزشی دکتر احسانی برای اولین بار در شهرستان مراغه تاسیس و در بخش اعمال یداوی خدماتی چون حجامت، فصد، زالودرمانی، بادکش و ماساژهای عمومی با دستور و زیر نظر دکتر کیوان خاضعی پزشک متخصص طب سنتی ایرانی  ارائه خدمات خواهد نمود.

شایان ذکر است جهت رزرو نوبت می توانید به سامانه شفاداک مراجعه نمایید. www.shafadoc.ir