تاریخ : چهارشنبه 11 آذر 1394

پیام دکتر علی جنتی به مناسبت حادثه تصادف تیم پزشکی

در پی حادثه جانکاه و سانحه دلخراش تصادف روز یکشنبه مورخه 8/9/1394 در محور مواصلاتی راه کربلا که منجر به کشته شدن یک نفر از پزشکان و زخمی شدن 13 نفر از همکاران تیم پزشکی اعزامی از دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه گردید ؛ دکتر جنتی سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه پیامی صادر کردند.

... بار دیگر جامعه پزشکی و نظام سلامت کشور در راستای ایفای وظیفه انسانی و حرفه ای خود و نقش آفرینی در راه اعتلای سلامت و تسکین آلام دردمندان، اینبار در راه امداد رسانی و ارائه خدمات بهداشتی درمانی به زائرین با صفای اربعین سید و سالار شهیدان که به کربلای معلی عازم شده بودند در پی حادثه ای غمناک و با از دست دادن همکاری متعهد و ایثارگر به سوگ نشست . حادثه تلخ و تاسف باری که موجب شد فرشته ای از خیل سپیدپوشان عرصه سلامت کشور، جدا شود و مجموعه دانشکده علوم پزشکی مراغه و جامعه پزشکی را در غم از دست دادن همکاری که عمر پر خیر و برکت و کوتاه خود را در راه تسکین آلام بیماران و سلامت مردمان به نیکی گذرانده بود، سوگوار گرداند و  حزن و اندوه زخمی شدن 13 نفر از همکاران پر تلاش را در جامعه بزرگ پزشکی و نظام سلامت کشور بنشاند.

بی شک امداد رسانی و ارائه خدمات بهداشتی درمانی به شریف ترین و برگزیده ترین زائران ابا عبدالله الحسین (ع) در راهپیمایی عظیم و میلیونی شیعیان به مناسبت اربعین آن حضرت که به فرموده مقام معظم رهبری تجلی «عشق و ایمان» و «عقل و عاطفه» است و حرکت عاشقانه و مؤمنانه‌ی مردم در این پدیده‌ی بی‌سابقه، بدون تردید از جمله شعائر الهی است، اجری جزیل و حسنه ای ماندگار و ارزشمند را به دنبال خواهد داشت و همکار پزشک در گذشته و مجروحان این حادثه از حسنات اخروی و برکتات معنوی آن بهره مند خواهند بود.

اینجانب وظیفه می دانم غم از دست دادن همکار متعهد و ایثارگر را به خانواده محترم معزی ، جامعه پزشکی و نظام سلامت کشور علی الخصوص همکاران خود در دانشکده علوم پزشکی مراغه تسلیت گفته و از خدواند متعال برای مجروحان و آسیب دیدگان این حادثه شفای عاجل و بهبودی کامل مسئلت دارم. قطعا دانشکده علوم پزشکی مراغه نسبت به انتقال عزیزان و بهبودی مجروحان این حادثه پیگیریهای لازم را انجام خواهد داشت.

دکتر علی جنتی

سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه

لازم به ذکر است این گروه پزشکی سوم آذر برای ارائه خدمات به زائران حرم حسینی به کربلا اعزام شده بودند که روز یکشنبه 8 آذر اتوبوس حامل آن ها در مسیر کربلا دچار سانحه شد .

تیم پزشکی مراغه به عنوان نخستین گروه پزشکی استان آذربایجان شرقی از طرف بسیج جامعه پزشکی به منظور ارایه خدمات به زائران اربعین حسینی(ع) روز سه شنبه از این شهرستان به مسیر پیاده روی زائران تا کربلای معلی اعزام شد .
این گروه شامل سه پزشک عمومی و متخصص و 22 کادر پزشکی بوده که طبق برنامه باید از سوم تا 13 آذر به زایران پیاده حرم امام حسین (ع) خدمات ارایه می کردند .