تاریخ : دوشنبه 6 آذر 1402

پیام تسلیت معاون درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت شهادت حضرت فاطمه(س)

​​​​​​​به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، متن پیام دکتر جلیل اعتمادی معاون درمان بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حضرت فاطمه (س) تکیه‌گاه پیامبر عظیم الشان اسلام و بزرگ‌ترین آموزگار بانوان جهان که در دوران حیات خویش نمونه طهارت، عصمت و ایثار بود و با شهادت مظلومانه و سیره زندگی خود به تمامی جهانیان آموخت، هر کس به ریسمان الهی و آل نبی تمسک جوید، بی‌شک راه حق و درستی را برگزیده است و تا همیشه در اذهان مردم جهان زنده خواهد ماند.

شهادت حضرت زهرا (س) تنها یک واقعه ای تاریخی نیست؛ بلکه آموزه ای متعالی در دفاع از ارزش های اسلام ناب محمدی است و مهم‌ترین ویژگی آن حضرت، ولایت مداری تا آخرین لحظه زندگی‌اش و حتی شهادت در این راه بود. با امید به اینکه رهرو راه آن طاهره مطهره باشیم و ایام غم بار فاطمیه را با شکوه بیش از پیش گرامی بداریم.

اینجانب فرارسیدن ایام سوگواری فاطمیه و سالروز شهادت پاره تن پیامبر (ص) و اسوه زنان عالم، حضرت فاطمه زهرا (س) را بر محضر مبارک حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، همه رهروان آن حضرت و مجموعه کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه تسلیت عرض می نمایم.