تاریخ : چهارشنبه 13 دي 1402

پیام تبریک معاون درمان به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت «مقام زن و روز مادر»

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر جلیل اعتمادی معاون درمان، در پیامی ولادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت روز مادر و زن را تبریک گفتند.
متن این پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی
میلاد فرخنده و با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، الگوی یگانه زن در تاریخ و آموزگار بزرگ عشق و ایثار؛ بهترین فرصت برای گرامیداشت جایگاه رفیع زن و مقام بی‌همتای مادر است. اینجانب ضمن پاسداشت مقام شامخ حضرت فاطمه زهرا (س)، گرامیداشت روز زن و مقام مادر، این روز فرخنده را به همه‌ زنان مؤمن ایران اسلامی، به‌ ویژه بانوان محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه، تبریک عرض نموده و امیدوارم محیط دانشکده و جامعه از عطر وجود آن بی‌بدیل خلقت، معطر گردد و با تکیه بر دانش و توان بانوان گرانقدر دانشکده که در تمامی مراتب دانشکده حضور فعال دارند، در مسیر پبشرفت و تعالی هرچه بیشتر این مجموعه حرکت نماییم.
سلامتی و دوام توفیق همه بانوان دانشگاهی؛ اعم از استاد، کارمندان و دانشجویان، را به برکت نام مقدس حضرت مرضیه طاهره (س) از پیشگاه خداوند متعال مسألت می‌نمایم.