تاریخ : دوشنبه 18 دي 1402

اهدای تجهیزات پزشکی توسط خانواده ای خیر به بیمارستان امیرالمومنین (ع)

به گزارش روابط عمومی، دکتر ارجمند رئیس دانشکده گفت: خانواده نیک اندیش و ایثارگر در اقدامی انسان دوستانه، ۲ دستگاه پمپ انفزیون و ۵ دستگاه پمپ به مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان خریداری و به بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهدا کردند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه از این عمل خداپسندانه و خیرخواهانه این خانواده ایثارگر که در عرصه سلامت بیمارستان امیرالمومنین (ع) و مرکز جامع سلامت طالبخان را یاری نموده، تشکر و قدردانی به عمل‌آورد.

دکتر ارجمند خاطر نشان کرد: بیمارستان امیرالمومنین (ع) یکی از مراکز اصلی در ارائه خدمات درمانی و پزشکی به شهروندان و شهرهای هم جوار است.

به گفته دکتر ارجمند سابقه مردم مراغه در انجام امور عام‌المنفعه بسیار درخشان است و مراغه یکی از شهرهای سرآمد ایران در مشارکت خیرین است.

به گزارش روابط عمومی،  اینفیوژن پمپ ها، دستگاه‌هایی هستند که برای تزریق برنامه ریزی شده دارو به بدن بیمار استفاده می‌شوند که با استفاده از ست سرم و میکرو ست ها، تزریق دارو را انجام می‌دهند. پمپ تزریق سرنگ دستگاهی است که با برنامه ریزی، مقادیر زیاد مایعات و یا فرآورده‌های خونی را به بدن بیمار تزریق می‌کند.