تاریخ : چهارشنبه 2 اسفند 1402

افتتاح ۳ بخش درمانی در بیمارستان امیرالمومنین (ع) مراغه

سه بخش درمانی، رفاهی و توانبخشی در بیمارستان امیرالمومنین (ع) مراغه افتتاح و به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: بخش دندانپزشکی بیماران صعب العلاج، غذاخوری مرکزی، کلینیک فیزیوتراپی و توانبخشی بیمارستان امیرالمومنین (ع) امروز افتتاح شد.

دکتر ارجمند افزود: برای این طرح‌ها در مجموع بیش از ۳ میلیارد ۱۵۰ میلیون تومان هزینه شده است.

وی اضافه کرد: خدمات در بخش دندانپزشکی و کلینیک توان‌بخشی برای شهروندان با تعرفه دولتی انجام خواهد شد.

وی افزود: امسال برای بهسازی و بازسازی بخش‌های مختلف بیمارستان امیرالمومنین (ع) بیش از۱۸ میلیارد تومان هزینه شده است.

به گفته رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، کلینیک توانبخشی در فضایی به مساحت ۹۰ متر مربع، بخش دندانپزشکی بیماران خاص با ۵۰ متر مربع زیربنا و آشپزخانه مرکزی نیز با ۱۳۰ متر مربع ساخته شده است.

دکتر ارجمند در این مراسم از تصویب ارتقای این دانشکده به دانشگاه خبرداد و تصریح کرد: این ارتقا به زودی با امضای وزیر بهداشت ابلاغ خواهد شد.