تاریخ : سه شنبه 22 اسفند 1402

جذب ۱۷ پزشک فوق تخصص و متخصص در دانشکده علوم پزشکی مراغه

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه ۱۷ پزشک متخصص و فوق تخصص به مجموعه نظام سلامت شهرستان اضافه شدند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: از این پزشکان ۱۳ نفر متخصص و ۴ نفر فوق تخصص هستند که پزشکان فوق تخصص در رشته‌های غدد بالغین، خون، نفرولوژی، گوارش و کبد جذب بخش درمان شده اند.

دکتر الله وردی ارجمند اضافه کرد: پزشکان متخصص نیز در رشته‌های مغز و اعصاب، پاتولوژی، داخلی، قلب و عروق، زنان و زایمان، رادیولوژی، پوست و مو، جراحی عمومی، گوش حق و بینی، رادیوتراپی _ انکولوژی، کودکان و بیهوشی در کیلنیک خواجه نصیر و مراکز بهداشتی و درمانی مراغه به شهروندان خدمات ارائه خواهند داد.

وی اذعان کرد: به دلیل تبدیل شدن مراغه به قطب درمانی جنوب استان و مراجعه متعدد همشهریان جنوب استان و استان های مجاور برای درمان به این شهرستان، وجود این پزشکان باعث اعتلای هرچه بیشتر خدمات درمانی خواهد شد.

به گفته رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه با افزایش شمار پزشکان هم اکنون ۱۲۰ نفر پزشک متخصص در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مراغه مشغول فعالیت هستند.