تاریخ : شنبه 26 اسفند 1402

افتتاح پست توزیع برق و دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان شهید بهشتی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه در جریان بازدید رئیس دانشکده، معاون درمان و سایر اعضا هیات رئیسه از بیمارستان شهید بهشتی پست توزیع برق و دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان به بهره برداری رسید.
رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: بیمارستان شهید بهشتی مراغه بعنوان بیمارستان تخصصی برای زنان و زایمان می باشد و باید در جهت آسایش و رفاه عموم مردم به ویژه مادران باردار و همینطور ترویج زایمان طبیعی قدم های مناسبی بردارد. دکتر الله وردی ارجمند ادامه داد: خوشبختانه با تلاش های صورت گرفته در این بیمارستان شاهد گسترش زایمان های طبیعی و بدون درد در این بیمارستان هستیم چرا که محیط مناسبی را در این مجموعه برای استفاده مادران باردار در نظر گرفته شده است‌. معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در این آئین گفت: دستگاه اکسیژن ساز این بیمارستان با ظرفیت ۶۰۰ لیتر در ساعت و قابلیت پوشش ۷۰ تخت ICU نقش مهمی در ایجاد امنیت در تامین اکسیژن بیمارستان دارد. دکتر یاسر خوجه بیشک افزود: قبل از بهره برداری از این دستگاه به طور متوسط ماهانه ۱۴۰ میلیون تومان برای خرید اکسیژن مایع بیمارستان هزینه می شد. وی تاکید کرد: این موضوع باعث ارتقا سطح خدمات درمانی و کاهش هزینه های جاری بیمارستان خواهد شد. به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه به طور متوسط ۷۰۰۰ هزار نفر از خدمات اورژانس این بیمارستان استفاده کرده و ۲۱۴ مورد جراحی نیز متوسط ماهیانه آن می باشد. گفتنی است در این بازدید پروژه های عمرانی سال بعد بیمارستان مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.