تاریخ : يکشنبه 16 ارديبهشت 1403

پیام تبریک معاون درمان به مناسبت بزرگداشت روز جهانی ماما

دکتر جلیل اعتمادی معاون محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه در پیامی فرا رسیدن پنجم می "روز جهانی ماما" را به تلاشگران جامعه مامایی که قدیسان زمینی‌اند، تبریک و تهنیت گفت.
متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی
جامعه مامایی به عنوان یکی از مجموعه های بزرگ پزشکی، با تکیه بر اخلاص، دانش و تجربه ارزنده خویش، نوید بخش طلوع جانفزای حیات انسان، سرزندگی خانواده‌ها و سلامت مادران و نوزادانند که با هر تولد، طراوت، امید و شادابی روز افزون را به جامعه بشارت می‌دهند.

لذا جامعه مامایی کشور، با تأمین حفظ سلامتی مادران و فرزندان آن‌ها، نقش مهمی در اجرای هر چه بهتر و تسهیل‌گری قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ایفا می کنند.

روز جهانی ماما با شعار "هر ماما یک سفیر جوانی جمعیت"  فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت و تجلیل و قدردانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه این قشر صبور و مخلص است.

اینجانب ضمن تبریک روز جهانی ماما؛ موفقیت، سلامتی و بهروزی این قشر خدوم در دانشگاه را از درگاه ایزد متعال مسئلت دارم.