تاریخ : شنبه 22 ارديبهشت 1403

جلسه آموزش و پیگیری بیمار توسط معاونت درمان برگزار شد

جلسه فوق روز شنبه مورخه 1403/2/22 از ساعت 10:30 الی 12:00 در سالن جلسه ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی مراغه تشکیل گردید
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، جلسه آموزش و پیگیری بیمار با حضور خانم حیدری اصل مدیر محترم اداره پرستاری معاونت درمان و مدیران محترم پرستاری بیمارستانها و سوپروایزرین و کارشناسان محترم آموزشی و آموزش سلامت بیمارستانها و ستاد دانشکده با هدف ارتقاء آموزش به بیماران برگزار گردید.
دراین جلسه عملکرد بیمارستانها در آموزش و پیگیری بیماران مزمن و صعب العلاج مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهایی جهت ارتقاء و رفع چالش های موجود ارائه گردید . پیگیری پس از ترخیص بیماران مزمن و صعب العلاج از سال 1402 در جهت استقلال در خود مراقبتی در بیماران و خانواده آنها، و برای ارتقاء سطح سلامت وجلوگیری از بستری های مجدد بیماران و رضایتمندی آنها از خدمات انجام می گردد.
در ادامه نیازها و برنامه های آموزش و توانمندی پرستاران در سال 1403مطرح و مقرر گردید از ظرفیت اعضای محترم هیئت علمی دانشکده  در جهت آموزش و توانمندی پرستاران استفاده گردد.