تاریخ : شنبه 31 شهريور 1403

تشکیل کمیته دانشگاهی در برنامه اجرای شبکه آزمایشگاهی

کمیته دانشگاهی در برنامه اجرای شبکه آزمایشگاهی با حضور اعضای کمیته دانشگاهی تشکیل شد
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، برنامه توجیهی جهت استقرار شبکه آزمایشگاهی به منظور تسهیل و تسریع فر آیند برای راه اندازی شبکه آزمایشگاهی در معاونت های بهداشت و درمان و یا به صورت مشترک با معاون بهداشت و درمان تشکیل شد.
جلسه فوق با حضور اعضا ءکمیته دانشگاهی در تاریخ و ساعت مقرر با خیر مقدم معاون محترم درمان برای اعضاء شرکت کننده  شروع و توسط کارشناس مسئول اداره امور آزمایشگاهها و فوکال پوینت این برنامه، مطابق با دستورالعمل های ابلاغی  فرآیند تشکیل شبکه آزمایشگاه ارائه و بررسی شد و سپس هر یک اعضاء در این مورد بحث و تبادل نظر نمودند.

در این راستا مراحل ایجاد شبکه آزمایشگاهی پزشکی معاونت های بهداشت و درمان دانشگاههای کشورعلوم پزشکی به این شرح است:

1. تشکیل کمیته های فعال در سطح دانشگاه
2. جمع آوری منابع موجود (تهیه فهرست  منابع چهارگانه زیر ساختی  شامل انسانی ، تجهیزاتی و فیزیکی)
3 بازآرایی منابع برمبنای نقشه ارجاع
4. ایجاد سیستم پشتیبانی آزمایشگاه مرکزی جهت مدیریت بحران

اهداف تشکیل شبکه آزمايشگاهی پزشکی:

1. اجتناب از انباشت بی مورد منابع آزمایشگاهی نظیر ، تجهیزات، منابع انسانی، فضا وتاسیسات

2. هم افزایی به جای رقابت

3. تامین و تدارکات متمرکز

4. ایجاد دسترسی و استمرار و پیگیری ارائه خدمات

5. تولید دادهها و اطلاعات سازگار و متجانس و قابل مقایسه

6. رعایت الزامات استاندارد با کمترین هزینه