تاریخ : پنجشنبه 19 مهر 1403

نشست آموزشی اعتبار بخشی مراکز درمانی دانشکده برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، نشست دو روزه آموزشی اعتبار بخشی بیمارستان های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی مراغه در راستای آمادگی این مراکز درمانی برای اعتباربخشی دور ششم برگزار شد.
در این نشست که توسط معاونت درمان برگزار شد مدیران، مسولین خدمات پرستاری، کارشناسان بهبود کیفیت، کارشناسان ایمنی بیمار، کارشناسان کنترل عفونت و سرپرستاران بیمارستان ها شرکت داشته و  ۶ مبحث در مورد اعتبار بخشی مورد بررسی اساتید و کارشناسان قرار گرفت.

در ابتدای برنامه آقای دکتر جلیل اعتمادی معاون درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه با تاکید بر اهمیت اعتبار بخشی گفت: وجود اعتباربخشی در جهت اجرای صحیح دستورالعمل های وزارت بهداشت و ارائه خدمات ایمن به بیماران از اهمیت به سزایی برخوردار است به طوری که در سطح جهان نیز این اعتبار بخشی اجرا می گردد.
در ادامه، نشست فوق با تدریس استاد محترم جناب آقای دکتر امیرمحمد رضائیان رئیس اداره نظارت و اعتباربخشی درمان شروع و طی دو روز برنامه با تدریس 5 مدرس دیگر در سالن اجتماعات دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید.