تاریخ : چهارشنبه 23 دي 1394

کارگاه آموزشی RCA و FMEA

برگزاری کارگاه آموزشی RCA و FMEA توسط جناب آقای دکتر علی جنتی ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه

معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه  به منظور ترویج فرهنگ حمایت طلبی زایمان طبیعی و در راستای توانمند سازی کارکنان  ، کارگاه آموزشیRCA  و   FMEAرا  توسط جناب آقای دکتر علی جنتی ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه ، با گروه هدف متخصصین زنان، متخصصین بیهوشی ، متخصصین اطفال و ماما ها ، برگزار نمود .
در بیانات ایشان آمده است :
تحلیل علل ریشه ای (  Root cause Analysis)  یا   ( RCA) )  ، فرآیند بررسی و تحقیق ساختار یافته ای است که هدفش شناختن علت (علل ) واقعی یک مسئله و پیدا نمودن راههایی جهت حذف این علت (علل ) می باشد .
ایشان در ادامه افزودند :
FMEA  یا   Failure Mode and Effect Analysis  رویکردی گام به گام برای شناسایی حالات بالقوه خرابی و شکست در فرآیند طراحی و تولید یک کالا یا  ارائه یک خدمت ( با هدف پیشگیری از وقوع این خرابی ها و حالات شکست) است .