تاریخ : شنبه 3 بهمن 1394

کمیته کنترل عفونت معاونت درمان

برگزاری اولین کمیته کنترل عفونت معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه

اولین جلسه کمیته کنترل عفونت معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه ، در محل سالن کنفرانس ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی و با حضور معاون محترم درمان و معاون محترم بهداشت و رؤسای بیمارستانهای امیرالمومنین (ع) و شهید دکتر بهشتی و رئیس اداره تعالی بیمارستانی و کارشناسان کنترل عفونت بیمارستانی و سایر مدعوین تشکیل یافت . در این جلسه آقای دکتر رضایی فر، معاون محترم درمان ، بر اهمیت رعایت موازین کنترل عفونت در بیمارستانها و تأثیر آن در کاهش میزان مصرف آنتی بیوتیکها و نیز کاهش مقاومت دارویی تأکید داشتند . ایشان افزود رعایت این موازین موجب کاهش بار مالی تحمیل شده بر بیمار و بیمارستان خواهد شد .
 خانم دکتر خاطرنشان ، رئیس اداره تعالی بیمارستانی ، در مورد انواع عفونتهای بیمارستانی ، گزارش دهی کم و ناقص بیمارستانها و سیستم تهویه بیمارستانی مطالبی عنوان نمودند .
 سپس حاضرین در جلسه نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.