تاریخ : شنبه 10 بهمن 1394

مراسم معارفه رئیس اداره امور آزمایشگاهها ورئیس اداره کلینیکهای تخصصی و مسئول واحد اقتصاد درمان ، تعرفه گذاری و فناوری سلامت

طی مراسمی جناب آقای دکتر فریبرز نبئی بعنوان رئیس اداره کلینیکهای تخصصی و جناب آقای دکتر جعفر صدیقی بعنوان رئیس اداره امور آزمایشگاهها و آقای مهدی جلیلی بعنوان مسئول واحد اقتصاد درمان ، تعرفه گذاری و فناوری سلامت ، معرفی شدند و از زحمات ارزنده جناب آقای کشاورزی (رئیس سابق اداره امور آزمایشگاهها ) تقدیر بعمل آمد .

در این مراسم جناب آقای دکتر رضایی فر ، معاون محترم درمان دانشکده ، ضمن تاکید بر اهمیت گسترش کمی و کیفی آزمایشگاهها و کلینیکهای تخصصی ، که از رسالتهای اداره امور آزمایشگاهها و اداره کلینیکهای تخصصی می باشد ، بر اهمیت جایگاه واحد اقتصاد درمان ، تعرفه گذاری و فناوری سلامت در معاونت درمان ، تاکید ویژه داشت .
و در ادامه جناب آقای دکتر جنتی ، رئیس محترم دانشکده ، عنوان نمود :
برای تکمیل و بهبود کمی و کیفی ظرفیتهای موجود در حوزه های مختلف در دانشکده ، باید تلاش مضاعف داشت و در این راستا باید از همه ظرفیتهای موجود برای توسعه حوزه سلامت بهره برد .
ایشان در ادامه افزود :
اصلاح فرآیندها راهکاری برای رسیدن به رضایت مشتری و برآورده نمودن انتظارات به حق مراجعین می باشد و این مهم با داشتن برنامه جامع و مدون درهر حوزه محقق خواهد شد چراکه ایجاد برنامه و توسعه ، لازمه پیشرفت می باشد .

و در پایان مراسم ، جناب آقای دکتر فریبرز نبئی بعنوان رئیس اداره کلینیکهای تخصصی و جناب آقای دکتر جعفر صدیقی بعنوان رئیس اداره امور آزمایشگاهها و آقای مهدی جلیلی بعنوان مسئول واحد اقتصاد درمان ، تعرفه گذاری و فناوری سلامت ، معرفی شدند و از زحمات ارزنده جناب آقای کشاورزی (رئیس سابق اداره امور آزمایشگاهها ) تقدیر بعمل آمد .